HEJ MED DIG.

Jeg vil her give dig nogen gratis øvelser som du kan lave såvel både med dig selv og også feks. dem på din arbejdsplads.

 

Interkulturel Soløvelse.

Den 1. øvelse er en Interkulturel Soløvelse hvor du står op enten alene eller sammen.
Det du så gør det er at du strækker armene op i vejret og så siger du så: "Tak for i dag store Sol, Du hilser bare de andre." (og med de andre der mener man så de andre kulturer, dem som solen den kommer forbi på vejen rundt om jorden og hjem igen - til os. Det skal du huske at sige til dine medarbejdere, hvis det feks. er dem du laver den sammen med).

Her er kommer den så:


Interkulturel Soløvelse. Også styrkende for åndedrættet og immunforsvaret.

Forstep: Tag en dyb indånding.

Step 1: Stræk armene op (mod loftet).

Step 2: Kast armene og forsåvidt hele kroppen forover i det du siger:

Step 3: Farvel og tak for i dag store Sol, Du hilser bare de andre.

Step 4: Afslut med en dyb indånding.

Step 5: Fortsæt så ligeså rolig med det du var igang med . Ellers kan du nem miste jordforbindelsen af den her øvelse.

 

Venneøvelsen.

Den anden øvelse er en Venne-øvelse der styrker åndedrættet og også nyresystemet i det det modvirker at dit urin kommer "i kog"som vi siger.

Forstep: Tag en dyb indånding. (Husk forstep ved alle øvelser også hvis du selv finder på nogen. Det sidste vil vi dog fraråde i det det kræver kendskab til hele systemet.)

Step 1: Tag en du ikke kan lide og sig åbent og tillidsfuld til ham at du ikke kan lide ham og spørg om han vil lave en øvelse med dig så I kan komme til at kunne lide hinanden igen.

2: Stå overfor hinanden og gentag Forstep.

3: Sig så til ham. Jeg elsker dig egentlig, men jeg kan bare ikke mærke det.

4: Giv ham så en knuser og hold fast selvom han gør modstand. Hvis det ikke virker har du da i hvertfald gjort hvad DU kunne. Og det er i sig selv et stort personligt skridt og sejr for dig. Tillykke.


Hvis du er blevet intersseret i flere øvelser så kan du maile efter nogen. Men så er de altså ikke gratis med mindre du da kan tilbyde en evt. modydelse (af proffesionel kararkter vel og mærke).

 

"At vokse er at gro"

- Elrik Nørmo